Pages

Mar 5, 2014

SUSU

29 Mac ni genap Alma Humairah setahun. Mama dia nebes ni nak tukar susu. Takut tanak pulak dia. Sekarang Alma minum susu Lactogen. Susu Lactogen ni tak manis langsung. Kalau kita rasa memang tak sedap. Selama ni aku beranggapan susu Lactogen yang tak manis tu ada iras iras rasa cam susu ibu tau. Tu sebab nebes ni nak bagi susu lain bila dia dah setahun ni. 

Setelah meng 'google' kat internet tadi, aku buat keputusan setelah terbaca blog ni. Lepas Alma setahun je aku akan bagi dia minum susu fernleaf. Kandungan dia pun kurang gula dan DHA dia pon ok jugak. Lagi satu takde la mahal sangat. 


Ni flavour honey

p/s : Kalau Alma nak susu ni, aku update next entry.  

No comments:

Post a Comment