Pages

Jun 24, 2009

. BENGANG .

. TRANSFORMERS : REVENGE OF THE FALLEN .


Semalam aku pegi lunch kat ALAMANDA ngan kawan-kawan aku. Pas lunch tuh singgah kejap la kat GSC ALAMANDA tuh dengan harapan nak beli tiket cite tersebut diatas untuk esoknya. Konon-kononnye beli awal la. Idung aku dah kembang kuncup dah sebab bangga la beli tiket awal kononnye. (Hins...hinss..) Sekali mamat kaunter tuh cakap penuh. Sampai ke hari Jumaat plak tuh. Takkan nak duduk depan sekali. Sakit kepala, sakit mata, tak paham cite lagi ada la. Rupanye die dah opening ticket seminggu awal. Yela, Suzan cakap sebab cite nih Box Opis (Box Office). Mencabar kesabaran betul. Aku rase cam nak marah jek mamat kaunter tuh. Tapi apekah silap die. Aku yang tak tau tiket tuh dah opening seminggu awal. So tak jadi la nak tengok cite tersebut diatas. Uwaaaa...lame tuh nak tunggu sampai Jumaat. Tapi aku ade terasa macam nak beli Gold Class. (Hinss...hinss) So aku beritahu Mat Pet (tunang aku laa...tuh name manje die..) bad news tadik (tiket takde) dan good news (Tiket Gold Class ada) die takmo. (Down balik) Agak agak bile aku dapat tengok cite tersebut diatas agaknye?? (T_T)