Pages

May 27, 2009

. TAKDE MOOD .

Hari ni Mama, Papa, Nana dengan Hazziq datang Putrajaya. Diorang datang sini sebab nak tengok Sarah, si baby yang baru lahir tu. Aku pening ni nak half day atau pon keluar awal petang nanti. Nak half day takde kereta nak balik rumah. Nak balik awal pulak pukul 4 petang. Kalau pukul 5 petang takpe jugak. Aduh..aku pening. Susahnya kalau takde kereta ni. Abang aku pulak tau nak ikut mood die jek. Sakit hati sebab aku suruh bapak aku terus datang ke Putrajaya. Die pulak suruh bapak aku tunggu dekat tol Sg. Besi. Baik trus ke Putrajaya. Check in dekat Putrajaya. Nanti kena patah balik pulak. Tak paham aku. Ape yg sakit hati sangat?

*Mood aku dah ilang. Aku tension.*

May 18, 2009

. BENCINTA .

Bencinta - Faizal Tahir
Benarkan ku 'tuk berbicara...
Bicara terus ke hati mu.. Hati mu..
Hati yang penuh rasa ragu
Jangan terus pergi
Tanpa mendengar ku
Mungkin mudah
Untuk kau terus berlalu
Nanti dulu
Berikanlah waktu
Untuk aku, untuk kamu
Ingatkah lagi waktu kau bersama ku
Kaku aku melihat mu
Lidah kelu sedangkan aku
Mahu kau tahuAku cinta pada mu
Benci pada mu
Cinta pada muKe tepi lihat ku berlalu
Pasti itu yang terbaik untuk ku
Tiada lagi mahu ku tahu
Tentang hidup kamu
Tentang mati kamu
Aku tahu
Engkau tahu apa yang mata ku tahu
Apa yang kau tunggu
Mahu aku buka pintu?
Ingatkah lagi waktu kau bersama ku
Kaku aku melihat mu
Sedang aku mahu kau tahu
Dengar kata ku
Aku cinta pada mu
Benci pada mu
Cinta pada mu
Sakitnya aku
Membenci kamu
Sakit lagi mencintai mu
Dan aku pergi
Tapi kembali
Benci aku mencintai diri mu
Ku benci... Kamu
Ku cinta... Kamu
---------------------------------------------------------------------------------------------------
. CURRENT MOOD .
aku benci!!
aku cinta!!
aku bencinta!!
(T_T)

May 8, 2009

. sad .



. i'm feel sad . my heart cry . i don't cry . i don't cry . i don't cry . why u make me sad? .

May 5, 2009

. anak buah 2 .

Hazziq Isqandar - abang

Sarah Qystina - adik

Anak buah aku sudah masuk 2 orang. Lengkap sudah lelaki dan perempuan. Aku excited. Aku gembira. Hazziq lahir pada 31 Mac 2008 dan Sarah pada 30 April 2009 yang lalu. Berat masing masing 3.1kg dan 3.05kg. Gambar yang pertama sewaktu Hazziq Isqandar sebaya dengan Sarah Qystina gambar yang kedua. Muka diorang lebih kurang je. Adik beradik kan. Tapi aku belum jumpa dengan Sarah lagi. Tak sabar rasanya. \^_^/ yeay!



Gambar di atas : Hazziq dah setahun. tunggu masa Sarah pulak. ^_~