Pages

May 27, 2009

. TAKDE MOOD .

Hari ni Mama, Papa, Nana dengan Hazziq datang Putrajaya. Diorang datang sini sebab nak tengok Sarah, si baby yang baru lahir tu. Aku pening ni nak half day atau pon keluar awal petang nanti. Nak half day takde kereta nak balik rumah. Nak balik awal pulak pukul 4 petang. Kalau pukul 5 petang takpe jugak. Aduh..aku pening. Susahnya kalau takde kereta ni. Abang aku pulak tau nak ikut mood die jek. Sakit hati sebab aku suruh bapak aku terus datang ke Putrajaya. Die pulak suruh bapak aku tunggu dekat tol Sg. Besi. Baik trus ke Putrajaya. Check in dekat Putrajaya. Nanti kena patah balik pulak. Tak paham aku. Ape yg sakit hati sangat?

*Mood aku dah ilang. Aku tension.*

1 comment:

  1. tak paham?aku pun tak paham..wakakaka..
    aip, melawak plak..sowi...

    ReplyDelete