Pages

Apr 23, 2009

. anak buah .


mama bagi geget kacang panjang. gatal gusi nak tumbuh gigi. funny!! ^_^

Inilah chenta hati ku. Hazziq Isqandar. Mase nih die baru 8 bulan. Rasenya. Tak ingat sangat. Rindu nih dah 2 bulan tak jumpe. Sebagai anak buah sulung. Sume sayang kat die. Sume akan bertumpu pada die. Beli kan itu. Beli kan ini. Di jaga dan di tatang bagai minyak yang penuh. Mama cakap hazziq dah tumbuh 4 batang gigi atas dan bawah. Pastu cakap pon dah pelat pelat. Bijak sangat. Dah pandai nak ajak owang berbual bual. Cite kartun tak brape minat sangat. Tapi drama ke, forum perdana ke, Buletin Utama and lagik satu iklan perempuan silky girl yang ramai ramai tuh. Memang die suke sangat la. Hazziq nih kecik kecik dah suka tgk perempuan. Jangan jadik playboy. hahaha. Tengok tv tuh macam paham jek. Macam owang tua tua. hihihi. Macam mana la rupa die dah setahun nih. Mak ngah rindu banget!! Terasa tua pulak bila di gelar mak ngah. Ah lantak la. Die sangat manja dengan atuknya. hihihi. Hazziq minat benar ngan 'puting' atuknya. Tuh la atuk tuh gemar tak pakai baju lam rumah. Dah macam tarzan. hahahaha. Rindu pulak kat family aku nih. Takpe tunggu je la aku balik bulan depan. Tak dapat nak balik minggu nih. Ade plan.

p/s : Afta dis i'm hoping for my own baby. Tapi dengar cite ieta pasal bersalin. Ngee.. Ngerinya. Takut!!

3 comments:

  1. comey nyer anak buah ko
    kasi gigit itu pipi blh tak?
    :)

    ReplyDelete
  2. iye. aku takut dgr pengalaman bersalin.
    seram siot.
    boleh pitam aku.

    ReplyDelete